dissabte, 16 de juny del 2012

Pastís de pastanaga

Per la tristor d’un mes de gener i dels temps que corren, la dolçor d’aquest senzill pastís:

  • 4 ous
  • 2 culleradetes de canyella
  • 1 culleradeta de sal
  • 1 tassa de sucre
  • 1 tassa d’oli de girasol
  • 3 tasses de pastanaga ratllada
  • 2 tasses de farina integral
  • 2 cullerades de royal
Calentar el forn a 180º.
Barrejar-ho molt bé, millor amb el Robot, excepte els dos últims. Aleshores, afegir-los i barrejar bé.
Posar-ho en un motllle gran, prèviament untat.
Coure uns 45 minuts. Quan el ganivet surt sec, ja és cuit.
Si es serveix amb un gelat, gaudim del contrast del pastís calent i el gelat.
Tinc altres receptes d’aquest pastís, amb més ingredients i més lluïts.

ARTÍCLES D'INTERÈS

En aquesta categoria s'hi poden introduir artícles vinculats a la filosofia de la cooperativa i que siguin interessants de conèixer.

NOTÍCIES DIVERSES

Aquesta categoria inicialment seria una mena de calaix de sastre. S'hi poden introduir notícies que surten a la premsa o altres mitjans vinculades als temes de la cooperativa (alimentació, consum de proximitat, medi ambient, ecologia, salut, etc) i que trobeu interessants de difondre a la resta de membres de la cooperativa.



ACTIVITATS COOPERATIVA

En aquesta categoria es poden introduir les activitats de difusió i sensibilització que fa la cooperativa. Per exemple la xerrada a la Palma, la presentació de la cooperativa a Corbera i la presencia de la cooperativa a Vallirana.